donderdag 9 januari 2014

Je rok moet zo kort zijn om een hoer te zijn!

Rokken zijn van alle tijden, maar tegenwoordig zijn rokken er ook zo kort en lang als het maar zijn kan. Hetzelfde geldt trouwens voor jurkjes. Rokken en jurken waren vroeger een stuk langer dan nu. Nu is de tendens dat het steeds korter kan, mag en zie ik ook wel graag.


Toch zet ik er een kanttekening naast. Het plaatje suggereert al dat je een hoer kan zijn als je jouw rok/jurk tot een bepaalde hoogte draagt, en ik kan dat alleen maar beamen. Uiteraard zien mannen dat graag, maar goed dat terzijde. Wil je jezelf als prooi voor mannen werpen moet je dat zeker doen. Kijk dan alleen niet raar op als je na de seks €10,- naar je toegeworpen krijgt.

Vroeger heerste er echter een andere trend die ik misschien nog wel vervelender dan de korte hoerenjurkjes. De lange rok. Een rok die tot over de knieĆ«n rijkt. De rok die gelijk staat aan een kuisheidsgordel. De rok die zelfs de man (die 34x per dag aan seks denkt) niet aan seks laat denken. Een hele dag lang. Deze rok maakt meer kapot dan je lief is.

We kunnen dus concluderen dat te korte, maar ook te lange rokken/jurken je niet aan een vriend helpen. Een mooi innerlijk echter wel. Dus draag jeans, dan komt alles goed. 

Doei.

1 opmerking: